Nu
direct contact?

Bel ons op
0597 41 64 28

Of klik hier om ons te mailen

Werkwijze

Flexibiliteit, expertise & service
Van begin tot eind

Werkwijze

Wij helpen uw visie
en wens te realiseren

Op basis van onze jarenlang opgebouwde ervaring en expertise, hebben we een uitgekiende en flexibele werkwijze ontwikkeld.

Van advies en calculatie tot engineering, productie en nazorg — indien gewenst, verzorgen wij het complete traject. Wij ondersteunen u graag in uw bouwproject om zo samen uw visie en ontwerp te verwezenlijken.

De slider laat ons proces in een aantal stappen zien.

Productgroepen

Één adres
Voor alles wat u zoekt

In de loop van de tijd hebben wij ons gespecialiseerd binnen een vijftal verschillende productgroepen.

Dat betekent dat u bij ons op één adres terecht kunt voor zowel kozijnen, ramen, deuren als hefschuifpuien en prefab elementen. Dat is wel zo efficiënt en voordelig.

Techologie & Innovatie

Werken
met onze blik op de toekomst

Onze industrie heeft zich in de loop van de tijd technisch gezien enorm ontwikkeld. Dit is terug te zien in een deels gerobotiseerd productieproces, maar ook binnen allerlei andere onderdelen van ons werkproces.

Constante innovatie over de volle breedte van ons bedrijf is dus van groot belang. Niet alleen houdt het ons bedrijf vitaal, ook kunnen we u op die manier altijd op de meest moderne wijze van dienst zijn.

Werken bij Jongbloed

Interesse in een baan bij ons?

Wat doen wij

Een overzicht van wat wij doen en wie we zijn.

Duurzaamheid

Wij werken met oog
voor mens en planeet

Hout is de natuurlijke grondstof van alles wat wij produceren. Een grondstof die voortkomt uit het kostbare ecosysteem dat mens en planeet samen vormen. Dat is iets waarop we zuinig moeten zijn.

Alleen al daarom geloven wij in de noodzaak van een duurzame en verantwoorde manier van ondernemen en produceren. Dat geldt niet alleen voor onze omgang met natuurlijke hulpbronnen, maar op alle terreinen van onze bedrijfsvoering.

Kwaliteit & Garantie

Altijd gegarandeerde kwaliteit

De kracht van onze producten wordt voor een groot deel bepaald door de hoogwaardige kwaliteit van ons werk. Wij proberen in alles het beste te leveren. Deze kwaliteit wordt bovendien op verschillende onderdelen door certificatie gewaarborgd. Dit helpt uiteindelijk ook om u als klant te ondersteunen bij het kunnen voldoen aan belangrijke zaken als de Wet Kwaliteitsborging.

Service & Samenwerking

Optimale service & samenwerking

Gedurende het bouwproces ondersteunen we u wanneer u wilt door middel van onze service. Daarnaast nemen wij deel aan verschillende programma’s die helpen om de coördinatie binnen een project te optimaliseren. Hierdoor kunnen we de afgesproken opleverdata en een hoogwaardig uitgevoerd eindresultaat zo goed mogelijk waarborgen.