Nu
direct contact?

Bel ons op
0597 41 64 28

Of klik hier om ons te mailen

Achtergrond

Van begin tot eind
een betrokken partner

Tijdens een bouwproject nemen wij verantwoordelijkheid voor het proces en eindresultaat. Zo meten we als het nodig is zelf in en bieden wij ook controle en begeleiding op de bouwplaats aan. Als op dat moment blijkt dat er problemen zijn, dan lossen we die nog voor oplevering op. Mochten deze later optreden, verhelpen we ze ook.

Hiermee helpen we aannemers bijvoorbeeld ook om te kunnen voldoen aan de strenge eisen en hun verantwoordelijke positie binnen de Wet Kwaliteitsborging. Wij zijn aangesloten bij 100% HOUT en leveren volgens hun voorwaarden. Zo bent u altijd zeker van een goed eindproduct en tevreden klanten. Uiteindelijk versterkt dat ook onze relatie.

Lean bouwen

De hoeksteen onder
een optimaal uitgevoerd project

Het idee achter Lean Bouwen is de optimalisering van de communicatie tussen de verschillende uitvoerende partijen binnen een bouwproject. Dit zorgt voor een betere planning, maar er vindt ook minder verspilling plaats. Daarnaast worden kosten bespaard door kortere doorlooptijden en het verminderen van opleveringspunten.

Wij geloven in het belang van de relatie tussen ons en onze klanten. De vele voordelen van Lean Bouwen maken dat we nog beter aan uw vraag kunnen voldoen. Juist daarom is Lean Bouwen komt het overalin ons bedrijf terug — van de manier waarop ons team denkt en werkt tot aan de meerwaarde voor onze eindproducten geeft..

Bouw informatie model (BIM)

Risico’s mijden
door informatie te delen

Omdat binnen een bouwproject veel verschillende partijen samenwerken, is er altijd een risico op onnodige kosten en fouten. Om dit te voorkomen maakt BIM dat alle betrokken partijen binnen één digitaal 3D-model op elk moment de meest actuele relevante informatie kunnen inzien, gebruiken én delen.

Door met BIM te werken, kunnen wij optimaal samenwerken met bijvoorbeeld ontwikkelaas, architecten en aannemers. Ook investeren wij in softwarematige oplossingen waardoor we kozijninformatie met alle betrokken partners kunnen delen. Ook in het geval van BIM geldt: Uiteindelijk komt dit ook uw project en onze relatie ten goede.

Wet kwaliteitsborging

Support in het nemen
van verantwoordelijkheid

Door de Wet Kwaliteitsborging is de verantwoordelijkheid voor een bouwproject volledig bij de aannemer komen te liggen. Dit betekent dat er nogal wat druk op de schouders van deze partijen is komen te liggen.

Integrale samenwerking tussen de verschillende bij een project betrokken partijen helpt hierin natuurlijk enorm. Omdat wij bij 100% Hout zijn aangesloten geven wij garanties die u uiteindelijk supporten om een project ook echt op u te nemen.