Nu
direct contact?

Bel ons op
0597 41 64 28

Of klik hier om ons te mailen

Kennismaking

Modern vakmanschap
op hoog niveau

Wat doen wij

flexibele en betrokken partner in timmerwerken

Al meer dan 45 jaar staan wij garant voor op maat gemaakte, kwalitatief hoogwaardige houten kozijnen, ramen, deuren en prefab elementen.

Vakmanschap, innovatie en duurzaamheid vormen het fundament onder alles wat wij doen. Als professional in woning-, utiliteits- of industriebouw, vindt u in ons dan ook dé flexibele en betrokken partner voor het produceren van hoogwaardige timmerwerken.

Wie zijn wij

Een dynamisch familiebedrijf waar u centraal staat

Wat ooit begon als een kleine fabriek, is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig en dynamische familiebedrijf. Ook al staan we bekend als nuchter en solide — het is mooi om af en toe eens achterom te kijken en te zien wat we in de loop van de tijd hebben opgebouwd.

Dit alles hadden we nooit kunnen doen zonder ons team van ervaren vakmensen en zonder u, onze opdrachtgevers. Daarom staan uw visie en wensen centraal binnen alle aspecten van ons bedrijf. Wij proberen met u mee te denken, oplossingsgericht te zijn en u te ontzorgen waar dat kan.

Klanten en partners

Samen bouwen
we aan de toekomst

Uiteindelijk is ons bedrijf gebouwd op de hechte relaties met onze klanten. Relaties waarbinnen wij elkaar begrijpen en aanvullen. Waarbij op ieders visie en ervaring vertrouwd kan worden. Met de uitdagingen die op ons als sector afkomen is dat belangrijker dan ooit.

Wij werken graag samen met bedrijven die onze visie op bouwen delen. Wij willen u met onze kennis, technologische innovatie en producten helpen waar we kunnen. Uiteindelijk bouwen we zo aan een geheel dat sterker is dan de som der delen. Samen bouwen we aan de toekomst met het mooiste materiaal ter wereld: duurzaam en kwalitatief hoogwaardig hout.

Waarom hout

Al eeuwenlang een prachtig natuurlijk materiaal

Hout wordt al vele eeuwen gebruikt als een zeer veelzijdig en sterk bouwmateriaal voor een brede variatie aan producten. De natuurlijke, warme uitstraling ervan levert meerwaarde op voor elk huis of gebouw. Hout kan worden toegepast binnen bijna elke stijl én is gemakkelijk te onderhouden of aan te passen aan smaak of gebruik.

Ook uit oogpunt van het milieu is hout een zeer verantwoorde materiaalkeuze. Voor ons is het gebruik van duurzaam geproduceerd hout vanzelfsprekend. Dit heeft positieve effecten op hernieuwbaarheid en CO2-uitstoot. Daarnaast is hout als bouwmateriaal isolerend en recyclebaar.

Voorbeeldprojecten

Een portfolio vol mooie projecten

Deze website vertelt u van alles over ons bedrijf. Van de inkoop van duurzaam hout tot de manier waarop onze werkwijze is ingericht en de expertise van ons toegewijde team. Uiteindelijk komen onze producten natuurlijk pas echt tot hun recht in allerlei woningen en utiliteitsbouw. We nemen u graag mee naar een aantal voorbeelden waar we trots op zijn.

Contact & Offerte

Graag helpen wij u verder

We zijn u graag van dienst als u geïnteresseerd bent geraakt en meer wilt weten. We staan open voor een online of offline kennismaking. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen. Wij bieden een vrijblijvende offerte aan voor tal van producten uit één van onze productgroepen. We kunnen ook extra opties offreren. U kunt uw tekeningen via mail of fileserver aanleveren, maar ook op papier of CD-ROM.