Nu
direct contact?

Bel ons op
0597 41 64 28

Of klik hier om ons te mailen

Keurmerken

Certificatie
als kwaliteitsgarantie

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Daarom voldoen onze processen en producten aan allerlei garanties. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende certificaties en garantiestelsels waaronder wij leveren:

  • KOMO
  • CE
  • SGT & 100% HOUT
  • KAPLA KOZIJNEN
  • SIKKENS JONGBLOED EXTRALIFE CONCEPT
  • FSC®

Komo

Het KOMO-keurmerk is al meer dan 55 jaar hét keurmerk voor de bouw. Het keurmerk staat voor gegarandeerd vakwerk, getoetst door onafhankelijk deskundigen. Een KOMO-attest met productcertificaat bevestigt dat we voldoen aan alle eisen voor verwerking
en montage op de bouwplaats. Op die manier is uw bouwproject bovendien optimaal verzekerbaar.

Meer over komo

CE

De CE-markering die op onze producten te vinden is geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte.

Meer over CE

SGT-certificaat is nu 100% hout

Kwaliteit en garantie gaan bij ons al jaren hand in hand. Tot 2018 was dit geregeld onder een certificaat van Stichting Garantie Timmerwerk. Vanaf 2018 is dit alles ondergebracht binnen 100% Hout. U kunt nu bij hen terecht met betrekking tot SGT-gerelateerde zaken. Verder biedt deze organisatie zekerheidslabels met productzekerheid, prestatiezekerheid of exploitatiezekerheid tot wel 15 jaar.

Meer over sgt en 100% hout

Kapla kozijnen

We leveren ook hoogwaardige Kapla kozijnen als alternatief op het montagekozijn. Het Kapla kozijn wordt beglaasd en volledig afgewerkt op het laatste moment gemonteerd. Dit voorkomt veel onnodige schade. Bovendien is het kozijn in een later stadium, bij groot onderhoud, tijdelijk uit te nemen. Behalve deze voordelen voldoen Kapla kozijnen ook nog eens aan alle eisen van Bouwbesluit en duurzaam bouwen (naaldhoutkozijnen) en passen in IFD-bouwen (Industrieel, Flexibel en Demontabel). Kortom, een volwaardig alternatief.

Sikkens jongbloed extralife concept

Sikkens is met ons en andere kwaliteitsbedrijven in onze sector een partnerschap aangegaan onder het ExtraLife Concept. Het feit dat wij hiervoor geselecteerd en gecertificeerd zijn, betekent voor u verzekerd bent van hoge kwaliteit en duurzaamheid. De eindgebruiker kan vervolgens gedurende 12 onderhoudsvrij jaren genieten zorgeloos van onze kwaliteitsproducten.

Bekijk de extralife folder

FSC® Garantie

Het FSC®-keurmerk is één van de keurmerken die in Nederland het gebruik van duurzaam geproduceerd hout garandeert. Daarnaast zijn we aangesloten bij stichting Keurhout, een keurmerk voor hout uit verantwoord beheerde bossen.

Meer over fsc-garantie

Stichting keurhout