Nu
direct contact?

Bel ons op
0597 41 64 28

Of klik hier om ons te mailen

Binnenhof
Noordwijk

Vijf zeer charmante herenhuizen op steenworp afstand van het centrum van Noordwijk-Binnen. De eerste fase van dit project is in 2008 opgeleverd. Architectenbureau Van Manen heeft zich net als toen ook nu weer toegelegd op traditionele Oudhollandse stijlelementen met als resultaat een gevarieerd gevelbeeld.

Het Binnenhof is een bijzonder fraaie woonomgeving in het centrum van Noordwijk-Binnen. Deze vijf herenhuizen vormen de tweede fase van dit project. Dit laatste puzzelstukje maakt het geheel op een unieke manier af en is begin 2023 opgeleverd.

Eén van de woontorens en de stadswoningen aan de kadekant zijn koopwoningen. De overige woningen zijn nu beschikbaar voor verhuur.

 

Architect

Architectenbureau Van Manen

Aannemer

Van Rhijn

Bijzonderheden

Wij hebben het nastelkozijn herontwikkeld waarbij er eerst een stelkozijn wordt geleverd aan de beton leverancier die de wanden gevelklaar maakt met steenstrips. Op het laatste moment wordt in het werk het buitenkozijn met beglazing in het stelkozijn ‘’geklickt’’. Voordeel van dit systeem is dat er geen beschadigingen meer optreden tijdens het bouwproces.