Nu
direct contact?

Bel ons op
0597 41 64 28

Of klik hier om ons te mailen

Welkom

JONGBLOED TIMMERFABRIEK
EEN BETROKKEN PARTNER
VOOR UW BOUWPROJECT

Kennismaking

Welkom bij
een blik achter onze schermen

Of we nou nieuw voor u zijn of al een band hebben opgebouwd, we laten altijd graag zien wat wij als timmerfabriek doen.

Wij nemen u graag mee door ons bedrijf en ons verhaal. Omdat we trots zijn op wat we voor u kunnen maken en op wie we zijn. Graag heten we u welkom, nog liever gaan we de samenwerking met u aan.

Onze werkwijze

Ons proces helpt uw visie en wens te realiseren

Door onze over jaren opgebouwde ervaring en expertise hebben we een uitgekiende en flexibele werkwijze ontwikkeld.

Van advies en calculatie tot engineering, productie en nazorg als u het wil verzorgen wij het complete traject. Wij ondersteunen u graag in uw bouwproject om op die manier uw visie en ontwerp te verwezenlijken.

Onze productgroepen

Één adres voor alles wat u zoekt

In de loop van de tijd hebben wij ons gespecialiseerd binnen een vijftal verschillende productgroepen.

Dat betekent dat u bij ons op één adres terecht kunt voor zowel kozijnen, ramen, deuren als houtskeletbouw. Dat is wel zo efficiënt en voordelig.

Nazorg & Onderhoud

Wij helpen u graag om zelf
onze producten te onderhouden

Onze producten en service kenmerken zich door hun kwaliteit en duurzaamheid. Toch hebben is er in de loop van de tijd wel eens onderhoud nodig. Ook kan het gebeuren dat bepaalde onderdelen na installatie nog iets bijgesteld worden.

Vaak kunt u dit zelf in handen nemen door een paar simpele stappen uit te voeren. Zeker in deze tijd is dit prettig omdat u op die manier ook niet teveel mensen over de vloer krijgt. Om u hierbij te ondersteunen, hebben we een aantal video’s gemaakt waarin eenvoudig wordt uitgelegd hoe u de meest voorkomende zaken geheel zelfstandig kunt oplossen.

Werken bij Jongbloed

Wij zijn trots op onze mensen

Natuurlijk werken we constant aan technische innovaties. Toch zouden we uiteindelijk nergens zijn zonder ons team van ervaren en toegewijde vakmensen. Ook in een tijd waarin high-tech oplossingen steeds belangrijker worden, blijft de menselijke factor voor ons van groot belang. Onze mensen zijn ieder voor zich een schakel in het werk dat we al meer dan 40 jaar samen met u proberen neer te zetten.

Contact

De snelste weg naar ons bedrijf

Bent u door onze website geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten of kennis met ons maken? Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Ga naar onze contactpagina voor alle benodigde adresinformatie. Als u bij ons langs wilt komen voor een afspraak of
levering kunt u op deze pagina de benodigde routeinformatie vinden.